Hummus cu paprika

Printeaza

Hummus cu paprika din: naut, usturoi, tahini, ulei, sare, piper, lamaie, paprika.

Ingrediente:Hummus cu paprika

  • 200 g naut
  • 3 căţei de usturoi curăţaţi
  • 1 5 g pastă tahini
  • 90 ml ulei de măsline
  • sare şi piper negru măcinat
  • sucul unei jumătăţi de lămâie
  • paprika măcinată

 

Mod de preparare:

Stoarceţi nautul, păstrând lichidul. Puneţi boabele într-un mixer odată cu usturoiul, pasta tahini şi uleiul de măsline şi uniformizaţi.

Adăugaţi lichidul obţinut din fasole până obţineţi o pastă groasă. Condimentaţi cu sare şi piper, apoi adăugaţi lămâie după gust.

Puneţi cu lingura hummusul într-un vas şi răciţi-l uşor.

Presăraţi paprika măcinată chiar înainte de a servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.