Hummus aromat

Printeaza

Hummus aromat din: naut, pasta de susan, lamaie, chimen, boia, sare, patrunjel, ulei.

Ingrediente:Hummus aromat

  • 300 g năut fiert şi scurs
  • 2-3 linguri pastă de susan
  • sucul unei 1/2 de lămâie
  • o lingură chimen
  • 1-2 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • boia
  • pătrunjel
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Năutul se mixează cu un pic de apă în care a fiert. Se adaugă pasta de susan, sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, chimenul şi sarea. Se amestecă din nou şi apoi se pune pe farfurie.

Se modelează valuri cu lingura, se toarnă ulei, se presară cu boia şi verdeaţă şi se aduce la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.