Hriscă cu potocale si migdale

Printeaza

Hriscă cu potocale si migdale din: hrisca, portocala, migdale si miere.

retete

Ingrediente:

  • 70g hriscă
  • 1 portocală
  • 20 g de migdale sau nuci
  • 1 lingurită miere

 

 

 

Mod de preparare:

La o măsură de hriscă pui două  măsuri de apă si lasi să fiarbă aproximativ 30 de minute.

Cel mai sigur, verifică din când în când dacă e fiartă.

Scurgi hrisca, o pui într-un bol, și adaugi peste portocala tăiată cuburi si migdalele, apoi împrăstii uniform lingurita de miere.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • hrisca cu portocale si migdale

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.