Hribi trasi la tigaie

Printeaza

Hribi trasi la tigaie din: hribi, unt, ulei, bacon, usturoi, patrunjel, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Hribi trasi la tigaie

  • 800 g hribi
  • 200 g unt
  • o lingura ulei
  • 400 g bacon
  • 2 catei de usturoi
  • o legatura patrunjel
  • o crenguta cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală şi se scurg ciupercile, se curăţă şi se taie usturoiul şi ceapa, iar acestea se pun în bolul unui mixer şi se mărunţesc.

Se adaugă cimbrul, pătrunjelul şi se mixează din nou. Baconul se taie lamele fine.

Intr-o tigaie cu unt topit şi ulei se pun toate ingredientele şi se călesc 10 minute. La final, se potriveşte gustul de sare şi piper.

Hribi trasi la tigaie

Hribi trasi la tigaie

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • HRII LA TIGAIE

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.