Hribi cu usturoi

Printeaza

Hribi cu usturoi din: hribi, ceapa, ulei, usturoi, smantana.

 Poate te intereseaza si:Hribi cu usturoi

 

Ingrediente:

  • 1 kg hribi
  • 3 cepe
  • 100 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • 4 linguri smantana

 

 

Mod de preparare:

Hribi curăţaţi şi bine spălaţi se taie fideluţe, se pun la călit în cratiţă cu 3 cepe curăţate, tocate mărunt şi 100 ml de ulei timp de 5 minute, apoi stingem cu o cană de apă.

Lăsăm să fiarbă timp de 30 de minute, după care dăm gust de sare, piper, adăugămo legătură de pătrunjel tocat fin şi doi căţei de usturoi tocaţi mărunt.

Se servesc cu mămăligă caldă şi usturoi cu smântână. Se zdrobesc 5 căţei de usturoi cu puţină sare, după care adăugăm 4 linguri de smântână.

Hribi cu usturoi

Hribi_cu_usturoi

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • hribi cu usturoi
  • reteta hribi cu usturoi

2 comentarii

  1. Simpla si buna reteta asta

  2. Foarte buuun. Asta si galbiorii cu vin la cuptor. Imi plac la nebunie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.