Hribi cu sos tomat

Printeaza

Hribi cu sos tomat

Ingrediente:Hribi cu sos tomat

  • 1 kg hribi
  • 3 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 g unt
  • 200 ml sos de roşii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Topim untul, punem hribii tocaţi, adăugăm ceapa, lăsăm la călit, apoi turnăm jumătate de litru de supă în care am dizolvat două cuburi de concentrat de supă de pui.

Lăsăm să dea câteva clocote, după care punem sosul de roşii, mai fierbem puţin, apoi decorăm cu verdeaţă şi usturoi tocat mărunt.

Se serveşte garnitură la carne de pasăre sau rasol de viţel.

 

Pofta buna

!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.