Hotdog cu chili si branza

Printeaza

Hotdog cu chili si branza din: cornuri, crenvursti, carne tocată de vită, usturoi, ceapa, seminte de chimen, boia iute sau chili, suc de rosii, oregano uscat, ulei, sare, piper, roşii, zahar, otet balsamic, brânză cedar.

Hotdog_cu_chili_si_branza

Ingrediente:

  •  4 cornuri
  •  4 crenvursti

Ingrediente pentru sos:

  •  300 g carne tocată de vită
  •  2 căţei de usturoi
  •  o ceapă mică
  •  1/2 linguriţă seminţe de chimen
  •  un vârf de cuţit boia iute sau chili
  •  2 linguri suc de roşii
  •  1/2 linguriţă oregano uscat
  •  2 linguri ulei
  •  sare
  •  piper

Ingrediente pentru garnitura de ceapă:

  •  2 cepe roşii
  •  o lingura zahăr
  •  o lingură otet balsamic
  •  o lingură ulei
  •  sare

Ingrediente pentru servit:

  •  brânză cedar

Mod de preparare:

Pentru sosul de chili, se căleşte ceapa într-o lingură de ulei pentru 5 minute, se adaugă usturoiul, se lasă 2 minute, apoi se adaugă chimenul si boiaua si se amestecă.

Carnea se căleşte într-o lingură de ulei, desfăcând-o cu lingura, se pune apoi su­cul de roşii, sosul cu ceapă şi chimen, oregano, sare, piper si se lasă 20 de minute.

Pentru garnitură, ceapa tocată se pune într-o lingură de ulei, se presară sare si se lasă pe foc aproximativ 15 minute.

Gând s-a înmuiat, se pun zahărul si oţetul si se lasă să se evaporeze lichidul.

Se fierb crenvurstii, se scurg si se pun în cornul tăiat pe din două, se adaugă sosul de carne si se serveşte cu brânză rasă.

Hotdog cu chili si branza

Hotdog_cu_chili_si_branza

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.