Hasmatuchi

Printeaza

Hasmaţuchi are frunze lucioase, de un verde pal, înzestrate cu o aromă de pădure cu o nuanţă exotică de smirnă. E originar din Europa de Nord şi creşte în Anglia şi America de Nord.

Frunzele sunt dulci şi au un uşor gust de anason, dar reprezintă şi un ingredient util pentru cei care nu au voie să mănânce zahăr.

Amestecaţi frunzele tocate în sosurile pentru salată, în preparate care conţin ouă, în supele de legume şi în mâncarea pregătită la cuptor, sau adăugaţi-le în apa în care fierbeţi varza, pentru a-i da un pic de dulceaţă.

 

Hasmatuchi

Hasmatuchi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.