Haggis

Printeaza

O reteta de Haggis din: organe de miel, stomac de miel, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Haggis

  • 500gr. organe de miel taiate marunt
  • un stomac de miel
  • 100 gr. cimbru
  • sare, piper

Mod de preparare:

Umplutura este fiarta incet, in apa, timp de 4 ore inainte de a fi trecuta prin masina de tocat si de a fi indesata in mat.

Dupa ce s-a umplu se poate fierbe sau frige la cuptor. Se serveste cald.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.