Gutui cu ghimbir la cuptor

Printeaza

Gutui cu ghimbir la cuptor din: pulpe de pui, gutui, ghimbir, boia, lamaie, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Gutui cu ghimbir la cuptor

  • 2 pulpe de pui
  • 1 gutuie
  • 1 linguriţă ghimbir
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 3 linguri zeamă de lămâie
  • 1 linguriţă piper negru boabe
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Curăţă gutuia, spal-o şi tai-o felii. Stropeşte-le cu zeamă de lămâie. Taie pulpele în două. Presară-le cu ghimbir, apoi dă-le cu sare, piper măcinat grosier şi boia.

Aşază-le într-un vas termorezistent. Stropeşte-le cu ulei. Aşază felii de gutuie printre bucăţile de carne. Acoperă cu folie de aluminiu şi dă la cuptor 35 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.