Gustari usoare

Printeaza

O reteta delicioasa de gustari usoare cu: ceapa verde, usturoi verde, rosii, ciuperci, unt, spanac, chifle, cascaval, ulei de masline.

Ingrediente:Gustari usoare

  • o legătură ceapă verde
  • o legătură usturoi verde
  • 4-5 roşioare
  • 200 g ciuperci
  • un cubuleţ unt
  • 3-4 frunze spanac
  • 2-3 chifle sau o mini baghetă cu seminţe
  • 200 g caşcaval sau mozzarella
  • 2-3 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se spală ceapa şi usturoiul, se lasă să se scurgă, apoi se taie mărunt şi se pun separat în două boluri. Se presară sare pe deasupra şi se zdrobesc cu blenderul până se obţine o pastă care se amestecă cu ulei şi sare, dacă  mai este nevoie.

Şi cu roşioarele se procedează la fel, iar ciupercile se curăţă, se spală şi se lasă să se scurgă de apă, apoi se pun să se rume­nească pe grătar. Spanacul se opăreşte în apă fiartă.

După ce s-au pregătit toate ingredientele, se taie chiflele pe jumătate şi se pun pe grilul încins 2-3 minute pe o parte şi 2-3 minute pe cealaltă parte.

După ce s-au rumenit puţin, se ung cu unt, se ornează cu ingredientele pregătite, se rade caşcaval pe deasupra sau mozzarella şi se bagă în cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Se servesc calde.

Gustari usoare

Gustari usoare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.