Gustări thailandeze cu spanac

Printeaza

Se amestecă 2 limes tăiate, 1 bucată de 2 cm de ghimbir, tocată, 1 şalotă tăiată fin, 1/2 ardei iute tocat, 1 lingură frunze de coriandru şi 2 linguri de alune. Se adaugă puţin sos de peşte şi se presară puţin zahăr. Se pun 8-12 frunze de spanac pe un platou. Se aşază câte o lingură din compoziţie pe fiecare frunză.

Gustări thailandeze cu spanac

Gustări thailandeze cu spanac

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.