Gustari la scobitoare

Printeaza

Gustari la scobitoare din: corn, cas, castravete, carne, rosie, piept de pasare, cartof, ciuperca, sunca, sfecla, chifteluta.

Ingrediente:Gustari la scobitoare

  • 2 scobitori speciale din lemn sau material plastic, lungi de 10-12 cm
  • 1 felie corn
  • 1 bucata caş dulce
  • 1 felie castravete
  • 1 bucată carne de peşte fiartă
  • 1 felie roşie
  • 1 felie ardei gras
  • 1 felie piept de pasăre
  • 1 felie cartof fiert
  • 1 ciupercă mică fiartă
  • 1 bucată mică şuncă
  • 1 felie de sfeclă fiartă
  • 1 chifteluţâ

 

Mod de preparare:

Toate ingredientele se pot intercala cu felioare de cor­nuri unse cu unt, înfigandu-se pe rand in scobitoare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.