Gustari diverse pentru masa de Revelion

Printeaza

Gustari diverse pentru masa de Revelion

Gustari la scobitoare

Se grupează pe platouri câteva gustări calde: crochete de caşcaval, chifteluţe de carne şi chifteluţe de peşte, ficat prăjit.

Cupele se umplu cu sosuri picante, ca de exemplu: maioneză cu adaos de verdeţuri tocate fin, cubuleţe de castraveţi acri şi o lingură de capere; maioneză cu o lingură de ketchup, un căţel de usturoi bine zdrobit (facultativ) şi o lingură bună de hrean ras mărunt şi amestecat cu smântână acrişoară.

Simplu decor – o rondelă de lămâie crestată şi fixată pe buza castronului sau un inel dintr-un ardei gras.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.