Gustari cu somon afumat
PrinteazaGustari cu somon afumat din: blinii cu marar, toast, crema de branza cu piper, somon afumat, sfecla rosie, marar.
- 20 blinii cu mărar sau toast tăiat bucăţi mici
- 150 g cremă de brânză cu piper
- 160 g somon afumat
- 1 sfeclă roşie fiartă, tocată mărunt
- mărar prospat, pentru ornat
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 200°C. Aşază bliniile pe tava de copt şi dă la cuptor ca să se încălzească şi să devină uşor crocante. Transferă pe platoul de servit.
Combină crema de brânză cu zeama de lămâie şi unge fiecare blinie, pune deasupra peşte afumat.
Pune deasupra sfeclă roşie şi o picătură de zeamă de lămâie si ornează cu o frunzuliţă de mărar.
Gustari cu somon afumat
Pofta buna!