Gustari cu smochine

Printeaza

Gustari cu smochine din: smochine, branza de capra, prosciutto, miere, cimbru, piper.

Ingrediente: Gustari cu smochine

  • 8 smochine
  • 150 g brânză de capră
  • 4 felii de prosciutto
  • miere
  • cimbru proaspăt
  • piper proaspăt măcinat

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Spală smochinele sub jet de apă rece, şterge-le cu un prosop de hârtie şi crestează-le în patru. Aşază-le direct pe platou şi deschide-le uşor cu degetele.

Taie brânza bucăţi şi feliază potrivit şunca prosciutto. Pune în fiecare smochină brânză de capră şi şuncă, stropeşte-le cu miere, garniseşte-le cu cimbru proaspăt şi piper proaspăt măcinat.

Gustari cu smochine

Gustari cu smochine

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.