Gustari cu ridichi

Printeaza

Gustari cu ridichi din: ridichi, sare, piper alb, rucola, faina de secara, fulgi de ovaz, ulei de masline, apa, bicarbonat.

 

Ingrediente: 

  • 2 legături de ridichi
  • sare
  • piper alb măcinat
  • rucola (de decor)

Ingrediente pentru blat:

  • 50 g făină de secară
  • 100 g fulgi de ovăz
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 100 ml apă călduţă
  • 1 linguriţă rasă de bicarbonat
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Macină fulgii de ovăz la râşniţa electrică până obţii o făină fină. Amestecă făina de ovăz cu cea de secară, uleiul, sarea şi bicarbonatul.

Adaugă apa călduţă, la câte o lingură din aluat şi turteşte-o într-o formă de miniprăjitură, cu fund detaşabil.

Coace-le 15 minute. Toacă fin ceapa şi pune-o în crema de brânză.

Adaugă pătrunjelul tocat. Potriveşte de sare şi piper. Aşază biscuitul de cereale în forma în care a fost copt.

Toarnă crema de brânză, dă la rece o oră. La servire, desfă forma, decorează cu rondele de ridiche şi rucola.

Gustari cu ridichi

Gustari_cu_ridichi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.