Gustari cu pasta de ou si telemea

Printeaza

Gustari cu pasta de ou si telemea din: ouă, caşcaval, telemea sarata, patrunjel vere, mustar, ulei, sare, piper, bagheta.

Gustari_cu_pasta_de_ou_si_telemea

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 200 g caşcaval
  • 100 g telemea sărată
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri muştar circa
  • 100 mi ulei pentru maioneza
  • sare
  • piper
  • 1 baghetă

Mod de preparare:

Fierbi 5 ouă astfel încât să fie foarte tari, după care le laşi să se răcească, apoi le decojeşti şi le dai pe răzătoarea mare. Din oul rămas, muştar, sare şi ulei pregăteşti maioneza.

Nu vei avea nevoie de multă maioneză, ci doar de câteva linguri. Decojeşti ouăle şi dai pe răzătoarea mică. Razi fin caşcavalul şi telemeaua. Toci foarte mărunt ceapa verde şi pătrunjelul.

Pui toate ingredientele într-un castron şi le ames­teci încet, adăugând şi câteva linguri de maioneză, după preferinţă, astfel încât să nu rezulte o pastă greu digerabilă.

Ungi feliile de baghetă cu pasta de ouă. Opţional, poţi stropi aceste bruscheţe cu puţin ulei de măsline. Le păs­trezi în frigider până în momentul servirii.

Gustari cu pasta de ou si telemea

Gustari_cu_pasta_de_ou_si_telemea

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Gustari cu sunca

Gustari cu sunca din: paine, telemea, sunca, unt, piper si sare. Ingredinte: 8 felii piine 8 felii telemea 4 felii sunca 2 linguri unt netopit 2 linguri telemea rasa piper sare   Mod de preparare Se ung feliile de franzela cu unt pe o parte si se sareaza foarte putin. Pe patru dintre acestea se […]

Reteta zilei: Gustari picante cu branza

Gustari picante cu branza din: branza cheddar, ardei iute, lapte, faina, ou.   Ingrediente: 700gr branza cheddar, rasa 2 ardei iuti, tocati 1 cană lapte 1 cană făină 2 ouă     Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 170 C. Pregatiti o tava și așezați brânza uniform pe fundul acesteia. Presărați ardeii tocați peste brânză. […]

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bune gustarile cu ou

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.