Gulii umplute cu sos de smantana

Printeaza

Gulii umplute cu sos de smantana

Ingrediente:

  • 8 gulii
  • 250 g carne de porc tocatăGulii umplute cu sos de smantana
  • 200 g carne de pui tocată
  • 3 linguri de orez
  • 1 ceapă călită
  • sare
  • piper
  • un cub knorr

 

Ingrediente sos : 200 g smântână,o lingură de făină, 1/2 de cană de lapte, 1 legătură de mărar tocat fin, sare şi piper.

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa şi se căleşte într-o lingură de untură, apoi se adaugă orezul, carnea de porc şi de pui, sare, piper şi verdeaţă tocată.

Guliile se curăţă de coajă, după care se scobesc şi se umplu cu pastă din carne şi orez. Se aşează în cratiţă una lângă alta, peste gulii punem miezul de la scobit tocat mărunt.

Adăugăm supă din Knorr şi dăm la fiert timp de jumătate de oră.

După fierbere, facem un sos din 200 g smântână,o lingură de făină, 1/2 de cană de lapte, o legătură de mărar tocat fin, sare şi piper.

Acest sos se toarnă peste guliile umplute şi dăm la cuptor timp de 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.