Gulii umplute cu ciuperci

Printeaza

Gulii umplute cu ciuperci din: gulii, ciuperci, ceapa, ulei, patrunjel, sare.

Ingrediente:Gulii umplute cu ciuperci

  • 2 gulii
  • 100 g ciuperci
  • ceapă
  • ulei
  • pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Guliile se curăţă de coajă, se taie un capac şi se sco­besc. Se toarnă apă clocotită în ele ca să se opărească şi se pun într-o formă unsă cu ulei.

Separat se fierb ciuper­cile tăiate mărunt care se amestecă apoi cu ceapă, ulei, pătrunjel, sare. Cu această compoziţie se umplu guliile, se pune capacul pe gulie şi se dau la cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.