Gulii umplute cu carne

Printeaza

Gulii umplute cu carne din: gulii, umplutura, unt, branza rasa, zeama de carne.

 

Ingrediente:

  • 10-25 gulii
  • 10 linguri umplutură
  • unt pentru prăjit
  • brînză rasă
  • 5 linguri zeamă de carne concentrată

 

 

Mod de preparare:

Curăţăm de coajă guliile întregi şi tăiem în partea de sus un căpăcel. Le punem într-o oală şi turnăm apă cloco­tită, cît să le acopere.

Le fierbem aco­perite pînă se moaie.

Din gulia fiartă scoatem miezul cu o liuguriţă specială, îl dăm prin sită şi îl amestecăm cu umplutura de carne (la fel ca la dovlecei umpluţi).

Um­plem cu această compoziţie guliile, le aşezăm într-o tavă, presărăm deasupra brînză rasă, stropim cu unt şi dăm la cuptor 15-20 minute, pentru ca mîncarea să capete faţă.

Guliile umplute se servesc la masă pe şervet. Separat servim zeamă de carne concentrată, în sosieră.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Supa crema de gulii si cartofi

Supa crema de gulii si cartofi din: gulii, cartofi, lamaie, smantana, sare, piper. Ingrediente: 4 gulii un kg cartofi o lămâie 300 ml smântână de gătit sare piper   Mod de preparare: Guliile curăţate de coajă se taie cuburi care se stropesc cu suc de lămâie. Se curăţă şi cartofii şi, împreună cu guliile, se […]

 

Tartine cu oua si gulii

Tartine cu oua si gulii

Tartine cu oua si gulii din: oua, franzela, gulii, salata verde, ceapa, mustar, smantana, ulei, sare. Ingrediente: 5 ouă fierte 1 franzelă neagră 2 gulii 1 salată verde 2 fire de ceapă 1 lingură de muştar 1 lingură de smântână ulei sare   Mod de preparare: Pune gălbenuşurile într-un bol şi freacă-le cu muştar şi ulei […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.