Gulii umplute cu carne de porc

Printeaza

Gulii umplute cu carne de porc din: gulii, carne macra de porc, paine, ceapa, sare, orez, marar, untura, faina, zeama de carne, bulion, zahar, sare, zahar.

Ingrediente:Gulii_umplute_cu_carne_de_porc

  • 12 gulii
  • 400 g carne macra de porc
  • 1 felie de paine
  • 1 ceapa
  • sare
  • 1 lingura orez
  • 1 lingurita marar tocat

pentru sos:

  • 2 liguri untura
  • 1/2 lingura faina
  • 1 ceasca zeama de carne
  • 1 lingura bulion
  • zahar
  • sare

Mod de preparare:

Cureţi guliile, le scobeşti şi le umpli cu amestecul de carne, pregătit ca pentru ardei umpluţi. Aşezi apoi guliile în cratiţă, torni deasupra un sos făcut dintr-un rântaş de făină cu untură, stins cu zeama de carne, la care adaugi bulionul şi puţin zahăr ars.

Când sunt aproape gata, mai dai cratiţa cu gulii la cuptor pentru rumenire.

Gulii umplute cu carne de porc

Gulii_umplute_cu_carne_de_porc

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu cred ca am mancat vreodata gulii umplute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.