Gulii pane cu verdeata

Printeaza

Gulii pane cu verdeata din: gulii, ulei, ou, faină, lapte, verdeaţă, sare.

Gulii pane cu verdeata

Ingrediente:

  • 6 gulii
  • 1 ceaşcă ulei
  • 1 ou
  • 2 linguri faină
  • 1 ceaşcă lapte
  • verdeaţă tocată
  • sare

 

Mod de preparare:

Se face un aluat de clătite din ou, făină şi puţin lapte dulce, în care se pune un praf de sare. Guliile se fierb un sfert de oră în apă cu sare, se scot şi se taie felii groase.

Pregătite astfel, guliile se trec prin aluatul de clătite şi se prăjesc în ulei încins.

Se servesc calde, cu verdeaţă tocată deasupra, aşezate pe un platou mare, alternând guliile cu feli’i de ou fiert tare şi cu felii subţiri de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.