Gulii la cuptor

Printeaza

Gulii la cuptor din: gulii, cascaval, ceapa, morcov, mazare, patrunjel, supa de legume, smantana, usturoi, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Gulii_la_cuptor

  • 4 gulii medii
  • 150 g caşcaval ras
  • 1 ceapă tocată
  • 1 morcov
  • 200 g mazăre
  • 1 legătură pătrunjel
  • 200 ml supă de legume
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • 4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Scobeşti interiorul guliilor, apoi le scufunzi în apă clocotită. Le opăreşti 5 minute. Căleşti ceapa în ulei, apoi adaugi morcovul tăiat cubuleţe.

Condimentezi după gust. Laşi pe foc până când se înmoaie, apoi adaugi verdeaţa tocată şi mazărea, amesteci şi ţii câteva minute.

Iei de pe foc, păstrezi câteva linguri, şi umpli guliile cu această compoziţie. Le aşezi într-un vas termorezistent, le presari cu 100 g de caşcaval şi cu legumele păstrate, şi torni supa de legume.

Laşi 45 de minute la cuptor. Separat, amesteci smântână cu usturoiul zdrobit şi cu caşcavalul rămas, apoi încorporezi în sosul lăsat în tavă. Mai dai la cuptor 15 minute.

Gulii la cuptor

Gulii_la_cuptor

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.