Gulii in panada

Printeaza

Gulii in panada din: gulii, ou, faina, apa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Gulii in panada

  • 1 gulii mari
  • 1 ou
  • 3 linguri cu făină
  • 1 pahar cu apă
  • 1 cană cu ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi guliile de coaja tare, tăiaţi-le jumătăţi şi puneţi-le să fiarbă în apă care clocoteşte. După 10 min scoateţi guliile din apă, lăsaţi să se răcească, tăiaţi felii de 2-3 cm grosime.

Faceţi un aluat de clătite din ou, faină, apă (sau sifon), sare, piper măcinat. Omogenizaţi să nu aibă cocoloaşe. Treceţi feliile de gulii prin aluat şi prăjiţi-le în ulei încins. Scoateţi pe şerveţele de hârtie.

Serviţi mâncarea caldă, lângă salată de sezon sau lângă legume crude. In uleiul rămas prăjiţi tije de pătrunjel trecute prin aluat pentru decor.

 

 

Pofta buna!


 

Salata aromata cu gulii

Salata aromata cu gulii din: gulii, morcovi, castravete, su de lamaie, ulei. Ingrediente: 2 gulii 2 morcovi un castravete de seră sucul unei lămâi ulei de măsline   Mod de preparare: Guliile, morcovii şi castravetele se curăţă, se spală şi se trec prin răzătoarea cu ochiuri mari. Se stropesc cu sucul unei jumătăţi de lămâie […]

Tigaie de gulii

Tigaie de gulii din: gulii, ceapa, suc de rosii, usturoi, ulei, unt, sare, piper. Ingrediente: 2 gulii 2 cepe 500 ml suc de roşii o legătură ceapă verde o crenguţă cimbru 2 căţei usturoi 2 linguri ulei 50 g unt sare piper   Mod de preparare: Cepele se taie mărunt, se călesc cu *un căţel […]

Budinca de gulii cu bulion

Gulii cu ficat

Gulii cu ficat din: gulii, unt, faina, lapte, smantana, ficat de porc, ceapa, slanina, sare, piper. Ingrediente: 1 kg gulii 2 linguri unt 1 cub concentrat pentru supă 1 lingură făină 250 g smântână dulce sare piper nucşoară 1 cană lapte 4 pâinici (chifle) 300 g ficat de porc 1 ceapă mare 70-100 g slănină afumată […]

 

 

Sumar
recipe image
Nume reteta
Gulii in panada
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.