Gulii cu sos de rosii

Printeaza

Gulii cu sos de rosii din: gulii, ceapa, suc de rosii, ceapa, cimbru, usturoi, ulei, unt, sare, piper.

Ingrediente:Gulii cu sos de rosii

  • 2 gulii
  • 2 cepe
  • 500 ml suc de roşii
  • o legătură ceapă verde
  • o crenguţă cimbru
  • 2 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cepele se taie mărunt, se călesc cu un căţel de usturoi într-o lingură de ulei, apoi se presară cu sare. Când ceapa a devenit translucidă, se toarnă sucul de roşii şi se lasă la fiert 15 minute.

Gulia se taie cubuleţe care se pun la călit în cealaltă lingură de ulei şi unt topit.

Se amestecă constant, se pune restul de usturoi, cimbrul, sare şi piper. E gata atunci când cubuleţele sunt transparente. Se serveste cu sos de roşii şi, după gust, cu lămâie si ceapă verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.