Gulaş secuiesc

Printeaza

Gulaş secuiesc

Ingrediente:Gulaş secuiesc

  • 1 kg carne porc
  • 1 varză acră
  • 4 linguri untură
  • 5 cepe
  • 500 ml smântână
  • sare
  • paprică

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi, cât o prună mare ceapa se toacă .Se înăbuşă amândouă într-o lingură de untură până se rumenesc puţin, apoi se adaugă puţină apă caldă şi se lasă să molcomească .

Varza se spală, se taie fideluţă şi se înăbuşă şi ea în untura rămasă, adăugând puţină apă fierbinte.

Când toate s-au muiat, se alătură în cratita cea mai mare se adaugă smântână, sare, paprică, apă şi se lasă să dea în clocot câteva minute (sosul mult e merchezul la gulaş, care e de fapt o ciorbă foarte groasă).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.