Gulaş de miel cu roşii şi inimă de anghinare

Printeaza

Gulaş de miel cu roşii şi inimă de anghinare din: pulpa de miel, ulei de masline, sare, piper, boia de ardei dulce, ceapa, usturoi, rozmarin, zahar, sos de rosii, vin rosu, amidon, suc de lamaie, rosii cherry si inimi de anhinare.

 

Ingrediente:Gulas_de_miel_cu_rosii_si_inima_de_anghinare

  • 800 g pulpa de miel taiata cuburi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri sos de rosii
  • 150 ml vin rosu
  • 250 ml supa
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 250 g rosii cherry
  • 1 cutie inimi de anghinare (425 ml)

 

Mod de preparare:

Prăjiţi carnea de miel în uleiul de măsline, apoi condimentaţi-o cu sare, piper şi 1/2 linguriţă boia.

Tăiaţi ceapa şi usturoiul cubuleţe, adăugaţi-le lângă car­ne şi căliţi-le împreună cu rozmarinul, za­hărul şi sucul de roşii.

Turnaţi vinul şi su­pa, apoi lăsaţi totul la foc mic cea 50 de minute.

Amestecaţi sucul de lămâie si amidonul, turnaţi totul peste gulaş şi amestecaţi.

Tăiaţi roşiile în jumătate, apoi lăsaţi inimile de anghinare să se scurgă, încălziţi-le cea 5 minute în gulaş.

Condi­mentaţi cu sare, piper şi boia, apoi serviţi mâncarea cu verdeaţă tocată.

Gulaş de miel cu roşii şi inimă de anghinare

Gulas_de_miel_cu_rosii_si_inima_de_anghinare

Pofta buna!

 

poate te intereseaza si:

Gulas de miel

Reteta zilei: Gulas de miel

O reteta de gulas de miel din: bacon, coada de miel, sare, piper, ceapa, morcovi, telina, ardei rosu, piper, chilli, usturoi, boia de ardei dulce, seminte de chimen, faina, supa de vita, cimbru, dovleac si fidea. Ingrediente: 5 felii de bacon coadă de miel sare piper 3 cepe 1 morcov 1 legatura de telina 2 […]

 

Carne de miel cu mazare si orez basmati

Carne de miel cu mazare si orez basmati din: carne de miel, mazare, ceapa, usturoi, ulei, chimen, cuisoare, cardamom, scortisoara, foi de adfin, coriandru, menta, ghimbir, sofran, supa, orez basmati si stafide. Ingrediente: 750 g carne de miel pentru gulas 150 g mazare congelata 2 cepe 2 catei de usturoi 3 linguri ulei 3 linguri […]

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • gulas de miel

1 comentariu

  1. Daniela Avram

    Ce bine arata gulasul!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.