Gulas dulce

Printeaza

Gulas dulce din: vita, ulei, ceapa, ardei gras, boia dulce, pasta de tomate, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Gulas_dulce

  • 800 g cuburi de vita
  • 100 ml ulei
  • 3 cepe
  • 2 ardei grasi de culori diferite
  • 2 lingurite boia dulce
  • 300 g pasta de tomate
  • un catel de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul şi se căleşte ceapa tăiată peştişori. Când s-a înmuiat, se scoate din cratiţă. Intr-un vas, se amestecă boiaua, sarea şi piperul şi se presară peste cuburile de car­ne, apoi se rumenesc în acelaşi ulei în care a fost ceapa.

După ce carnea şi-a schim­bat culoarea, se adaugă ceapa, ardeii tăiaţi fâşii, pasta de tomate, se toarnă 600 ml apă, se pune usturoiul feliat şi sare. Se lasă să fiarbă, apoi se reduce focul, se acoperă cu un capac şi se lasă la foc mic 2 ore şi 30 de minute.

Gulas dulce

Gulas_dulce

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.