Gulas din soia si carnati

Printeaza

Gulas din soia si carnati din: carnati polonezi, crenvursti, ceapa, usturoi, cuburi de soia, cartofi, rosii, ardei, ulei, patrunjel, vegeta, boia, piper, chimen, ardei iute.

Ingrediente:Gulas din soia si carnati

  • 2 fire cârnaţi polonezi
  • 4 crenvurşti
  • 1 ceapă
  • 3 căţei usturoi
  • 250 g cuburi de soia
  • 250 g cartofi
  • 2 roşii
  • 2 ardei
  • ulei
  • pătrunjel verde
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • chimen
  • 1 ardei iute

 

Mod de preparare:

Se înmoaie soia în apă condimentată cu vegeta. Se lasă să stea peste noapte. Se încing 4 linguri de ulei, se căleşte ceapa tăiată cuburi şi căţeii de usturoi zdrobiţi. Se scurg cuburile de soia şi se pun peste ceapă. Se presară boia şi se toarnă puţină zeamă de la soia.

Se condimentează cu piper, chimen şi puţin ardei iute. Se adaugă cârnaţii polonezi şi crenvurştii, tăiaţi felii.

Se decojesc roşiile, se taie sferturi, iar ardeii se taie cuburi, se adaugă în mâncare şi se lasă să mai fiarbă înăbuşit împreună 4-5 minute.

In lipsă, roşiile şi ardeii se pot înlocui cu un amestec de legume. Se curăţă cartofii, se taie sferturi şi se adaugă la gulaş. Se toarnă atâta apă cât să le acopere (aproximativ 1,5 I) şi se lasă la fiert până se înmoaie cartofii.

La sfârşit, se presară cu pătrunjel verde, tocat mărunt.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.