Gulas de porc cu ciuperci

Printeaza

Gulas de porc cu ciuperci din: carne de porc, ceapa, ciuperci, ardei, apa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Gulas_de_porc_cu_ciuperci

  • 600 g cuburi carne de porc
  • 2 cepe
  • 200 g ciuperci proaspete
  • un ardei gras roşu
  • 4 frunze dafin
  • 150 ml apă
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se căleşte în ulei. Se adaugă ceapa şi ciupercile, se lasă 5 minute, se adaugă ardeiul, foile de dafin. Se toarnă apa si se lasă 30 de minute la fiert.

Se adaugă sare şi piper, după gust, şi se mai lasă 10 minute la fiert.

Gulas de porc cu ciuperci

Gulas_de_porc_cu_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.