Gulas de porc cu chimen

Printeaza

Gulas de porc cu chimen din: pulpa de porc, ulei, ceapa, morcovi, cartofi, smantana, faina, boia, sare, piper, chimen.

Ingrediente:Gulas_de_porc_cu_chimen

  • 500 g pulpă de porc
  • 50 ml ulei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 250 ml smântână
  • 3 linguri făină
  • 3 linguri boia dulce
  • 1/2 linguriţă boia iute
  • sare
  • chimen
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o tai cubuleţe, iar ceapa o toci mărunt. Căleşti ceapa în ulei şi adaugi carnea. Rumeneşti aproximativ 5 minute.

Adaugi boiaua amestecând uşor, apă fierbinte cât să acopere carnea, sare şi chimen, după gust. Acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă, amestecând din când în când. Dacă este nevoie, mai adaugi apă caldă.

Pui peste carne morcovii şi cartofii tăiaţi cnbuleţe, amesteci făina cu smântână şi torni sosul în cratiţă. Laşi să fiarbă 20-30 de minute şi condimentezi cu sare şi piper.

Gulas de porc cu chimen

Gulas_de_porc_cu_chimen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.