Gulas de fasole cu ciolan afumat

Printeaza

Gulas de fasole cu ciolan afumat din: ciolan afumat, fasole uscata, legume asortate, ceapa, usturoi, ulei, faina, sare, boia de ardei.

Ingrediente:Gulas de fasole cu ciolan afumat

  • 1 ciolan afumat mare
  • 250 g fasole uscată
  • 1 legătură legume asortate (morcov, pătrunjel, ţelină)
  • 1 ceapă albă
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură ulei
  • 1 lingură făină
  • sare
  • boia de ardei

 

Mod de preparare:

Laşi în apă rece, în vase separate, ciolanul şi fasolea uscată. A doua zi pui ciolanul la fiert. Adaugi fasolea şi legumele curăţate şi tăiate mărunt şi laşi să fiarbă la foc mic.

Intre timp, pui ceapa tăiată mărunt în ulei încins, adaugi usturoiul, boiaua şi cu un pic de făină faci un rântaş, pe care-l adaugi la fasolea fiartă. Se serveşte fierbinte şi condimentat după gust.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu prea ma da pe spate afumatura. Cred ca o sa incerc fara

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.