Gulas cu chimen

Printeaza

Gulas cu chimen din: muschi de vita, cartofi, ulei, ceapa, ardei, morcovi, chimen, verdeata.

Ingrediente:Gulas cu chimen

  • 100 g muşchi de vita
  • 200 g cartofi
  • 15 g ulei
  • 1/2 ceapă fiartă
  • 1/2 ardei gras sau gogoşar
  • 3-4 felii morcovi
  • chi­men
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Se fierbe carnea ca pentru rasol, apoi se taie în bucăţi mici. Cartofii curăţaţi şi spălaţi se taie cu­buri şi se fierb în apă clocotită (nu prea multă).

Cand cartofii sunt aproape fierţi, se adaugă ardeiul gras, feliile de morcov fierte, chimenul şi ceapa fiartă. Se pune uleiul şi verdeaţa deasupra şi se lasă 5-10 minute să scadă la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.