Gulas cu carne de vita, cartofi si boia

Printeaza

Gulas cu carne de vita, cartofi si boia din: carne de vita, ceapa, ardei gras, rosie din bulion, boia dulce, cartofi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Gulas_cu_carne_de_vita_si_cartofi

  • un kg carne de vita
  • 2 cepe
  • un ardei gras rosu
  • o rosie din bulion
  • boia dulce
  • 5-6 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un vas cu fund dublu gen tuci se încinge uleiul şi se călesc ceapa, ardeiul şi roşia. Când ceapa devine translucidă, se adaugă carnea. Se lasă şi carnea să se rumenească şi apoi se adaugă boiaua. Se pune apă cât să depăşească carnea, se acoperă cu un capac şi se lasă pe foc aproximativ 2 ore.

Apoi, se pun cartofii tăiati cuburi şi se mai completează cu apă şi boia dacă este cazul. Se presară sare şi piper şi se mai fierbe până ce cartofii sunt făcuţi.

Gulas cu carne de vita, cartofi si boia

Gulas_cu_carne_de_vita_si_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.