Guguluf cu piept de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de guguluf cu piept de pui, pulpa de porc, lapte, oua, gris, ceapa, usturoi, patrunjel, piper, sare, paine, sunca de praga.

Ingrediente:Guguluf cu piept de pui

  • 500 g piept de pui
  • 100 g pulpă de porc
  • 200 ml lapte
  • 5 ouă
  • 2 linguri cu griş
  • 1 ceapă
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • piper
  • sare
  • 400 g pâine
  • 300 g şuncă de Praga

Mod de preparare:

Trece carnea de pui şi porc prin maşina de tocat. Adaugă usturoiul zdro­bit, ceapa tocată, pâine înmuiată în lapte şi stoarsă bine şi şunca tăiată cubuleţe.

încorporează ouăle bătute cu un praf de sare şi piper şi aromatizează cu pătrunjelul tocat fin. La final, presară grişul, toarnă compoziţia într-o formă de guguluf unsă şi tapetată cu făină.

Coace la cuptor, la foc moderat, 50-55 de minute. Scoate din formă numai după ce s-a răcit puţin.

Guguluf cu piept de pui

Guguluf cu piept de pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.