Grog de ciocolata

Printeaza

O reteta de grog de ciocolata din: zahar, apa, ciocolata, scortisoara, lapte, rom, frisca, scortisoara, zeama de lamaie si zahar.

Ingrediente:

  • 100 g zahar
  • 1/4 l apa
  • 3 linguri de ciocolata instant
  • 2 batoane de scortisoara
  • 1/4 lapte
  • 1/16 l rom
  • 1 cutie frisca lichida
  • scortisoara

pentru crusta de zahar:

  • zeama de lamaie
  • zahar

 

Mod de preparare:

Cufundam marginea paharului mai intai in zeama de lamaie, apoi in zahar. Fierbem zaharul si apa pana cand devine un amestec cu aspect de sirop.

Adaugam ciocolata, scortisoara si laptele, apoi lasam acoperit 5 minute, dupa care incalzim din nou si adaugam romul.

Turnam imediat in paharele pregatite dinainte si decoram cu frisca lichida batuta si cu scortisoara.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.