Gris cu dulceata de cirese amare

Printeaza

Gris cu dulceata de cirese amare din: gris, dulceata, sare, zahar, dulceata.

Ingrediente:Gris cu dulceata de cirese amare

  • 1 l apă
  • 200 g griş
  • sare
  • zahăr
  • 1 plic cu zahăr vanilinat
  • dulceaţă de cirese amare

 

Mod de preparare:

Faceţi un griş cu apă care clocoteşte, puţină sare şi 3-4 linguri cu zahăr. Turnaţi grisul în ploaie în vasul cu apă şi amestecaţi fară întrerupere.

După ce v-aţi convins că nu are cocoloaşe, lăsaţi-l să fiarbă pe foc mic 15 minute. Răciţi-l, împărţiţi-l în castroane, turnaţi deasupra dulceaţă de fructe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.