Grepfrut la cuptor

Printeaza

Grepfrut la cuptor din: grepfut, nuci, zahar, coniac sau rom, frisca.

Ingrediente:Grepfrut la cuptor

  • 2 grepfruturi
  • miezul de la 16 nuci
  • 4 linguri zahăr
  • 8 linguri coniac sau rom
  • 4 linguri frişcă

 

Mod de preparare:

Tai fructele în jumătate. Cu un cuţit bine ascuţit şi îngust, desprinzi miezul de pieliţă şi laşi fructul acolo. Adaugi în fiecare jumătate o lingură de zahăr, 2 linguri de coniac şi miezul de la 4 nuci.

In tava pentru cuptor torni 1-2 linguri apă şi aşezi jumătăţile de grepfrut. Le laşi în cuptorul preîncălzit, la foc moderat, aproximativ 20-25 de minute, până când devin cafenii pe deasupra. Serveşti jumătăţile de grepfrut ornate cu frişcă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.