Grepfrut cu piper in vin

Printeaza

Grepfrut cu piper in vin din: grepfrut, vin sec, suc de grepfrut, zahăr, ciorchini de piper verde.

Grepfrut cu piper in vin

Ingrediente:

  • 4 grepfruturi
  • 250 ml vin sec
  • 250 mi suc de grepfrut
  • 3 linguri zahăr
  • 6 ciorchini de piper verde

 

Mod de preparare:

Se decojesc grepfruturile şi se scoa­te pulpa îndepărtând pieliţele albe. Se păstrează zeama rezultată în acest proces.

Se încălzesc încet într-o oală feliile de fructe, vinul, 250 ml suc de grep­frut şi sucul rămas, împreună cu zahă­rul.

Nu se lasă să fiarbă. Se scot bucăţile de fructe cu lingura de spumă şi se aşază în borcane clătite cu apă fierbinte.

Se mai dă o dată în fiert zeama şi se toarnă peste feliile de grepfrut. Se adaugă ciorchinii de piper verde şi se închid ermetic borcanele. Se păs­trează la frigider.

Grepfrut cu piper in vin

Grepfrut cu piper in vin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.