Grepfruit picant si serbet de mango

Printeaza

Grepfruit picant si serbet de mango din: apa, zahar, ghimbir, grepfruit, serbet, menta.

Ingrediente:Grepfruit_picant_si_serbet_de_mango

  • 1/2 cană de apă
  • 1/4 cană de zahăr brun
  • 1/2 linguriţă de ghimbir mărunţit
  • 2 grepfruturi mari feliate, fără coajă
  • 4 linguri mici de şerbet de mango
  • frunze de mentă (opţional)

 

 

Mod de preparare:

Fierbe într-o tigaie adâncă apa, zahărul şi ghimbirul până când amestecul se reduce la 1/4 dintr-o cană (aproximativ 5 minute).

Aşază feliile de grepfruit în patru boluri pentru desert.

Toarnă siropul condimentat pe fiecare bucată de fruct, împărţind mixtura egal per porţie.

Pune în fiecare recipient câte 1 linguriţă de şerbet de mango şi garniseşte cu câteva frunze de mentă, dacă preferi.

Grepfruit picant si serbet de mango

Grepfruit_picant_si_serbet_de_mango

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Serbet de ciocolata

Reteta zilei: Serbet de afine

Serbet de afine din: afine, zahar, lapte, smantana, suc de fructul pasiunii.   Ingrediente: 2 cani afine 2/3 cana de zahar 1 cana de lapte 1 lingura smantana 2 linguri de suc de fructul pasiunii/suc de mango     Mod de preparare: Combinati afinele si zaharul intr-o cratita mica. Se lasa la fiert la foc […]

 

Şerbet de ciocolată cu vanilie

Serbet simplu

O reteta de serbet simplu din: fructe, iaurt si zahar. Ingrediente: 450 g de fructe congelate (capsune, caise, mango sau orice iti place) 1/2 ceasca de iaurt simplu (poti folosi si smantana semidegresata) 1/2 ceasca de zahar   Mod de preparare: Pune in robotul de bucatatie fructele, iaurtul si zaharul. Amesteca pana cand se formeaza […]

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.