GRATAR

Printeaza

GRATAR:

Frigarui_cu_carne_de_pui_si_legume_12

Reteta zilei: Frigarui cu carne de pui si legume

Frigarui de pui cu legume din: piept de pui, ardei, ceapa rosie, ulei de masline, suc de lamaie, piper, condimente, usturoi, busuioc, oregano, salvie, praf de ceapa.   Ingrediente: 2 bucati piept de pui dezosat, fara piele 1 ardei rosu 1 ceapa rosie Ingrediente Marinata: 1/2 cana ulei de masline 3 linguri suc proaspat de […]

Turendouri in foietaj

Friptura de vita cu usturoi la gratar

Friptura de vita cu usturoi la gratar din: carne de vita, vin, usturoi, ceapa, ardei iute, ulei de masline, miere, zeama de lamaie, sare, piper, busuioc, nucsoara, patrunjel. Ingrediente: 700 g carne de vita 100 ml vin rosu 6 catei de usturoi 1 ceapa 1/2 ardei iute 2 linguri cu ulei de masline 1 lingura […]

Somon_la_gratar_cu_ceapa_verde_si_nuca

Somon la gratar cu ceapa verde si nuca

Somon la gratar cu ceapa verde si nuca din: somon, ulei de masline extravirgin, ardei iute, lamaie, patrunjel, ceapa verde, vanata, pesmet, nuca, sare, piper. Ingrediente: 4 bucati de somon (100-150 g/portie) 100 ml ulei de masline extravirgin 1 ardei iute (facultativ) 4 catei de usturoi 1 lamaie 3 linguri cu patrunjel tocat 2 fire […]

Frigarui_de_miel_cu_salata_de_varza

Frigarui de miel cu salata de varza

Frigarui de miel cu salata de varza din: iaurt, pasta tandorii, pulpa de miel, corinadru, lipii, morcov, varza alba, ceapa rosie, zeama de lamaie, ulei de masline, boabe de mustar. Ingrediente: 3 linguri de iaurt grecesc sau alt iaurt gras 1 lingura de pasta tandorii 175 g pulpa de miel sau de berbecut, fara grasime, […]

Dovlecei_la_gratar_cu_patrunjel

Dovlecei la grătar cu patrunjel

Dovlecei la grătar cu patrunjel din: dovlecei, patrunjel verde, ulei, sare. Ingrediente: 4 dovlecei pătrunjel verde ulei sare     Mod de preparare: Se taie dovleceii felii, pe lung. Se stropesc cu ulei de măsline și se frig pe grătar, câte 5 minute pe fiecare parte. Se scot pe platou și se presară cu sare […]

Calamar_cu_usturoi_si_lamaie_la_gratar

Calamar cu usturoi si lamaie la gratar

Calamar cu usturoi si lamaie la gratar din: calamar, usturoi, ulei de masline, ghimbir, patrunjel, lamaie. Ingrediente: 250 g calamar 2 catei de usturoi 30 ml ulei de masline 5 g ghimbir 10 g patrunjel 50 g lamaie   Mod de preparare: Se taie calamarul felii.Se prepară sosul de usturoi. Se curăţă şi se toacă […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.