Gratar mixt cu mujdei de usturoi

Printeaza

Gratar mixt cu mujdei de usturoi din: piept de porc, ceafa de porc, pulpe de pui, usturoi, ulei, iaurt, sare si piper.

Ingrediente:Gratar mixt cu mujdei de usturoi

  • 4 bucati piept de porc
  • 5 bucati ceafa de porc
  • 10 pulpe de pui dezosate
  • 1 capatana de usturoi
  • ½ lingurita ulei
  • 1 iaurt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spala bine carnea de porc sic ea de pui. Se pune gratarul la incins si imediat se adauga carnea condimentata cu sare si piper. Se frige bine pe o parte si pe cealalta.

Intre timp preparam mujdeiul de usturoi. Se curate usturoiul, se piseaza bine, se adauga 1 praf de sare, uleiul si se freaca bine pana se omogenizeaza. Adaugam apoi iaurtul si amestecam bine.

Se tine la rece pana este gata gratarul.

Dupa ce carnea a fost fripta se serveste fierbinte cu mujdeiul de usturoi rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.