Gratar de miel cu sos de branza

Printeaza

O reteta de gratar de miel cu sos de branza din: carne de miel, branza de burduf, untura, oua, suc de rosii, patrunjel verde, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Gratar de miel cu sos de branza

  • 1 kg carne de miel (cotlet dezosat)
  • 200 g branza de burduf
  • 50 g untura
  • 2 oua
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 crenguta de cimbru proaspat
  • sare si piper proaspat macinat dupa gust

Mod de preparare:

Se spala carnea, se portioneaza, se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar, intorcand-o de cateva ori. Se amesteca branza cu ouale, intr-o craticioara se topeste untura si se caleste in ea amestecul obtinut, turnand dupa cateva minute sucul de rosii si presarand patrunjel verde si cimbru proaspat tocat marunt.

Se mai adauga putina apa in asa fel incat sa se formeze un sos picant si iute de la branza. Se toarna peste gratar si se serveste cald.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.