Gratar de vita cu mustar dijon

Printeaza

Gratar de vita cu mustar dijon din: muschi de vita, mustar dijon, sare, piper, nuca.

Ingrediente:Gratar_de_vita_cu_mustar_dijon

  • două bucăţi de muşchi de vită
  • muştar Dijon
  • nuci
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Pune fripturile de vită pe grătarul încins. Lasă-le să se rumenească pe ambele părţi, fără să le secţionezi cu cuţitul.

Carnea trebuie să rămână rozalie la mijloc, iar de acest lucru îţi vei da seama când, prin apăsare cu degetul, ea este moale, dar opune totuşi o mică rezistenţă.

Când a devenit caramelizată pe ambele părţi, înlătur-o de pe grill şi stropeste-o cu un strat generos de muştar Dijon.

Pune-o iarăşi pe grătar preţ de trei minute. La final, secţioneaz-o în calupuri generoase, perpendicular pe fibră, şi presară în ploaie miejii de nucă.

Gratar de vita cu mustar dijon

Gratar_de_vita_cu_mustar_dijon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.