Grătar de cod cu orez

Printeaza

O reteta de Grătar de cod cu orez din: fileuri de cod, lamaie, orez, iaurt, frunze de menta si sare.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de cod
  • 1 lamaie
  • 4 linguri orez
  • 4 linguri iaurt
  • cateva frunze de menta
  • sare

 

Mod de preparare:

Peştele spălat, uscat şi porţionat se înfige pe ţepuşe care se frig 3 minute pe fiecare parte pe grătarul bine încins şi uns cu un pic de ulei.

Se pun la fiert trei volume de apă pentru fiecare volum de orez şi când fierbe apa se pune orezul. Se lasă la fiert între 5 şi 7 minute, în funcţie de orez.

Iaurtul bine scurs se amestecă cu menta tocată şi se serveşte la masă alături de peştele friot si orezul fiert.

Grătar de cod cu orez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.