Granite de piersici si zmeura

Printeaza

Granite de piersici si zmeura din: pierisici, zmeurata, zahar pudra, sampanie, zmeura si menta.

Ingrediente:Granite_de_piersici_si_zmeura

  • 4 piersici coapte
  • 2 linguri zmeurata
  • 2 linguri zahar pudra
  • 200 ml sampanie
  • 100 g zmeura
  • menta

 

Mod de preparare:

Se cresteaza piersicile si se plonjeaza putin in apa fierbinte. Se trec fructele pe sub un jet de apa rece si se decojesc. Se taie in final jumatati si se indeparteaza samburele.

Se taie pulpa de piersici felii si se asaza intr-un castron. Se stropeste cu zmeurata, se adauga zahar pudra si se paseaza. Se inglobeaza sampania.

Compozitia se asaza intr-un castron de metal si se da la congelator 8 ore. Se amesteca inauntru cu o furculita, pentru a nu se forma cristale de gheata.

Se curata zmeura si frunzele de menta. Compozitia de piersici se asaza in 4 pahare decoratie. Se serveste ornat cu zmeura si frunze de menta.

Granite de piersici si zmeura

Granite_de_piersici_si_zmeura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.