Gogoşi

Printeaza

Gogoşi

Gogoşi

Ingrediente:

  • 3 linguri de margarină
  • 125 g zahăr
  • un ou
  • 150 ml lapte
  • o linguriţă de nucşoară rasă
  • 300 g făină
  • 5 linguriţe de praf de copt
  • un vârf de cuţit de sare
  • zahăr pudră
  • ulei

Preparare:

Se mixează margarina împreună cu zahărul, apoi se adaugă oul bătut spumă. Se încorporează laptele, nucşoara, sarea, făina şi praful de copt.

Se formează un aluat suficient de moale pentru a fi miodelat. Se întinde o foaie de aluat groasă de aproximativ un centimetru.

Se taie în formă de cerculeţe şi se prăjesc într-o tigaie cu ulei încins. Se pudrează cu zahăr.

Gogoşi

Gogoşi.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.