Gogosi fragede

Printeaza

Gogosi fragede din: oua, zahar, faina, praf de copt, lapte, ulei.

Ingrediente:Gogosi fragede

  • 2 ouă
  • 3 linguri zahăr
  • 250 g făină
  • un plic zahăr vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • 125 ml lapte
  • coajă de citrice, opţional
  • ulei pentru prăjit
  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Se amestecă ouăle cu cele două tipuri de zahăr şi se mixează. Se adaugă laptele, făina amestecată cu praf de copt şi coaja de citrice. Se amestecă bine şi, cu lingura, se iau mici cantităţi care se eliberează în ulei fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.