Gogosi de porumb

Printeaza

Gogosi de porumb din: malai, zahar, sare, lapte, ulei, praf de copt.

Ingrediente:Gogosi de porumb

  • 2 căni cu mălai
  • 1 pahar cu zahăr
  • sare
  • 500 ml lapte fiert
  • 1 cană ulei
  • 2 linguri cu zahăr farin
  • 1/2 linguriţă cu praf de copt

 

Mod de preparare:

Amestecăm mălaiul cu zahărul, 1/2 linguriţă cu sare şi praf de copt. Tur­năm încet, omogenizând cu lingura de lemn, lapte fierbinte.

Lăsăm 10 minute să se amestece gustul, luăm din amestec cu lingura şi punem în ulei fier­binte. Când sunt rumene, scoatem gogoşile pe şerveţele de hârtie, le tre­cem pe platouri curate, le pudrăm cu zahăr farin.

Le servim călduţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.